ミルクヨーグルト・キャラメル

ヨーロッパで大人気定番のキャラメルクリームフレーバー。

ヨーグルトに使用する意外性から最初は躊躇するお客様もおられますが、召し上がると病みつきになるスイーツ系ヨーグルトです。

ヨーグルト本場のヨーロッパでは、果物だけでなく様々なフレーバーを楽しむスタイルが定番。

市販のスイーツやフルーツ系ヨーグルトより低カロリーなのも魅力です。

じっくり時間をかけて熟成させる「後発酵製法」で、まるで絹ごし豆腐のようななめらかな口あたりと、飽きのこない濃厚な味わいを楽しみ頂けます。

使用乳酸菌はロイテリ菌プロテクティス株とその他4種の乳酸菌。特におなかの健康とアレルギーや、ストレス緩和を考える方に最適のスーパープレミアム機能性ヨーグルトです。

 

A classic caramel cream flavor that is very popular in Europe.

Some customers in Japan are hesitant at first because of the unexpectedness of using it for yogurt, but it is a rewarding dessert yogurt that becomes addictive once you eat it.

In Europe, the home of Europe, the standard style is to enjoy not only fruits but also various flavors. It is also attractive that it is lower in calories than commercial sweets and fruit yogurt.

With the “post-fermentation method”, which takes a long time to mature, you can enjoy a smooth texture like silken tofu and a rich taste that you will never get tired of.

The lactic acid bacteria used are Lactobacillus reuteri protectis strain and 4 other lactic acid bacteria. It is a super premium functional yogurt that is especially suitable for stomach health and allergies, and for those who want to relieve stress.